Ideale partner

De eerste helft van 2019 is voorbij en in de PV markt zien we dat de groei van de afgelopen jaren wederom doorzet. Uiteraard is dit een hele mooie ontwikkeling voor alle bedrijven in de sector, van fabrikant tot installateur. Wij zijn er van overtuigd dat het ook in deze periode van groei belangrijk is om ons te richten op het aanbod van de toekomst. Als onderdeel van de Rensa Groep zijn wij bezig met de ontwikkeling van de duurzame totaaloplossing. Denk hierbij aan een warmtepomp en een opslagsysteem, aangestuurd vanuit energie management. Hierbij hoort uiteraard ook de laadoplossing voor de elektrische auto. Ieder jaar zien we de groei van elektrische auto’s stijgen en daarbij ook de vraag naar een passend aanbod voor u als klant.

Met Libra Charging Solutions richten wij ons volledig op de installateur. Wij adviseren u in alles wat er komt kijken bij de plaatsing van een laadpaal. Denk hierbij aan hardware, backoffice, trainingen en 24/7 support. Wij werken hiervoor samen met professionele partners zoals Alfen (hardware), Webasto (hardware) en E-Flux (backoffice). Met deze partners hebben wij de unieke Libra EV-GO bundels samengesteld waarmee we u als installateur volledig ontzorgen en ondersteunen. Onze accountmanager laadoplossingen, Jasper Ries, is al jaren actief in deze sector. Dankzij de goede samenwerking met leveranciers en de focus op E-Mobility is Libra Charging Solutions uw ideale partner.

Fotocredit: Sol Mitnick via Unsplash

promo

Assistentie nodig? Bel ons direct op 088-8880333

Libra Charging Solutions
Eendrachtsstraat 199,
1951 AX Velsen-Noord

Telefoon: 088-8880333
e-Mail: info@libracharging.com

Geopend van maandag t/m vrijdag:
08:00 – 17:30 uur

Volg ons

© 2020 Libra Charging Solutions